Villa Oliver Zalakaros

Keresés
Rólunk

A Villa Oliver Kft. egy magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő, 1000+ férőhely kapacitással rendelkező szállás-szolgáltató vállalkozás 2014 óta, mely minőségi szállás-szolgáltatását Siófokon, Hévízen, Tihanyban, Zalakaroson, Balatonlellén és Budapesten nyújtja. Ismerje meg további szálláshelyeinket is!

www.villaoliver.hu

Rólunk

Villa Oliver Zalakaros

A Villa Oliver Apartmanház Zalakaros csendes lakóövezetében található, gyalogosan elérhető távolságban a központtól és a termálfürdőtől.

Szállásunk minden apartmanja egyedi kialakítású. Az apartmanokban 1 hálószoba, nappali (teljes értékű kanapéval) és saját használatú szauna található, valamint egy nagy zuhanyzófülkével rendelkező fürdőszoba. Minden apartman rendelkezik egy teljesen felszerelt konyhával, hűtőszekrénnyel, légkondicionálóval, nagyméretű LCD televízióval, hangszigetelt nyílászárókkal és terasszal vagy balkonnal. Az ingyenes nagysebességű internet kapcsolatunk rendelkezésére áll a nap 24 órájában az apartman teljes területén.

A páratlan természeti környezet és az ittlakók vendégszeretete mellett, a város elsődleges vonzereje a gyógyfürdőkomplexum, amely több mint 55 éves múltra tekint vissza.

Villa Oliver Zalakaros

A zalakarosi gyógyvíz Európában is egyedülálló nátriumkloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely a jodid- és bromid-ion tartalma következtében a jódos-brómos, szulfid-ion tartalma miatt pedig a kénes gyógyvizek csoportjába sorolható. A víz enyhén radioaktív, metabórsav tartalma igen nagy. A gyógyvíz legjobb hatását a krónikus nőgyógyászati, a mozgásszervi és ízületi betegségek gyógyításában, az idegrendszeri-, szív- és keringési-, valamint anyagcserezavarok kezelésében fejti ki.

A fürdőn két nagy részt lehet alapvetően elkülöníteni: a különböző vízi élményeket nyújtó gyógycentrumot és élményfürdőt, melyekhez szabadtéri medencék is tartoznak, valamint a fedett termálfürdőt és a hozzátartozó termálstrandot. Mindezek mellett a fedett fürdő épületében kapott helyet a teljesen felújított gyógyászati részleg. A fürdőben különböző hőmérsékletű gyógy- és termálvizet használnak. A gyógyvízellátás több kútból történik. A 96 °C-os termálvizet gyógyászati célra alkalmazzák, míg az 53 °C-os termálvizet a strandmedencék feltöltésére.

ZALAKAROS A BALATON RÉGIÓ CSALÁDI FÜRDŐJE: A víz alatti mesevilág jól ismert hőse, Vízipók-Csodapók és barátai egyenesen behálózzák a gyerekeket, akik pókháló kötélen juthatnak el az egyik élménytől a másikig. Számos vizes attrakció nyújt itt élményt, a gyerekek a kétszintes medence alsó szintjén napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Különböző színű és formájú csúszdák kínálnak kalandot, az anakonda és a mini fekete lyuk mellett szivárványcsúszdák invitálják a merész vállalkozókat, a harcosabb kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

A közelben található a varázslatos Kis-Balaton és a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, mely remek kirándulási lehetőség Zalakarosról. 

Apartmanok   Látnivalók   Kapcsolat